В Україні запускають освітній застосунок «Мрія»

В Україні запускають освітній застосунок «Мрія»

Джавеліна БайрактарДжавеліна Байрактар

У квітні 2024 року в Україні запустять освітній застосунок «Мрія». Проєкт охопить спочатку 40 шкіл. До кінця року до проєкту приєднають тисячу закладів, а у 2025-му – 10 тисяч шкіл. 

Про це розповів віцепрем’єр, очільник Мінцифри Михайло Федоров.

Що таке освітня «Мрія»?

Кожен учень отримає унікальне цифрове портфоліо, що розширить можливості взаємодії у світі дорослих, аналогічно до системи «Дія».

Учні отримуватимуть оцінки та зворотний зв’язок від вчителів. Батьки зможуть спостерігати за прогресом дитини, відстежувати її присутність у школі та перевірити, чи перебуває вона у бомбосховищі під час тривоги.

Застосунок міститиме бібліотеку контенту, який потрібен конкретній дитині, інформацію про освітні програми, курси, відеоматеріали, позашкільні активності, олімпіади, гуртки. «Мрія» рекомендуватиме те, що необхідно саме цьому школяреві, базуючись на його освітньому шляху та талантах, зазначають в описі.

Читайте також:  Вища освіта: за три роки або за вісім 

Отримати безоплатну правову або юридичну консультацію фахівців громадської приймальні Благодійної організації «Фонд милосердя та здоров’я» можна за телефонами: +38 (066) 790 90 21 (Telegram, Viber, Signal, WhatsApp) щодня з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 17:00.

Електронна адреса: [email protected]  або чат-бот на сайті.

Задля безпеки та зручності клієнтів особистий прийом у Херсоні проводиться виключно за попереднім записом за номером телефона +38  095 805 72 99.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Схожi новини