Як оформити пенсію без електронного ключа

Як оформити пенсію без електронного ключа

Джавеліна БайрактарДжавеліна Байрактар
Джавеліна Байрактар

Дистанційно подати заяву на призначення пенсії можна через особистий кабінет на вебпорталі  електронних послуг Пенсійного фонду України.

Відтепер, для зручності людей, які бажають подати заяву на призначення пенсії, але не мають електронного підпису, на вебпорталі Фонду з’явилася можливість оформити пенсію за допомогою Дія.Підпису.

Потрібно бути зареєстрованим у мобільному застосунку «Дія». В ньому активувати Дія.Підпис та підготувати скан-копії потрібних документів.

Потім зайти на вебпортал електронних послуг Пенсійного фонду. Вибрати вкладку «Заява про призначення пенсії», ознайомитись з інформацією на екрані та перейти за посиланням «Вхід».

Читайте також: Найменша доплата до пенсії – 100 гривень

Отримати безоплатну правову або юридичну консультацію фахівців громадської приймальні благодійної організації «Фонд милосердя та здоров’я» можна за телефонами: +38 (066) 790 90 21 (Телеграм, Viber, Signal, WhatsApp) щодня з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 17:00.

Електронна адреса: [email protected]  або чат-бот на сайті.

Внутрішньо переміщені особи з Херсонської області в місті Вінниці можуть звернутися за безоплатною правовою допомогою за номерами: +38 (066) 945 65 60 (Viber. Telegram), +38 (050) 535 54 06.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Схожi новини