Як отримати довідку про медичний огляд для зарахування до школи

Як отримати довідку про медичний огляд для зарахування до школи

Джавеліна БайрактарДжавеліна Байрактар

Згідно з оновленим порядком, затвердженим у 2023 році, довідку про медичний огляд для зарахування до школи чи дитячого закладу оздоровлення та відпочинку можна отримати у свого сімейного лікаря або в педіатра за місцем обслуговування.

Ось як це відбувається:

  1. Згода на огляд: Перед початком огляду батьки або законні представники дитини повинні надати інформовану згоду.
  2. Обстеження у сімейного лікаря: Більшість базових обстежень проводить сімейний лікар. Він розпитує пацієнта про стан та самопочуття, оглядає його на наявність ознак хвороби, перевіряє зір, слух, поставу, вимірює зріст і вагу.
  3. Додаткові обстеження: Залежно від індивідуальних потреб дитини, сімейний лікар може призначити додаткові обстеження, аналізи, консультації інших спеціалістів.
  4. Висновок та рекомендації: На основі результатів огляду сімейний лікар формує висновок про стан здоров’я дитини, надає рекомендації щодо фізичної активності, харчування, профілактичних щеплень, а також зазначає групу з фізкультури.
  5. Термін дії довідки: Довідка дійсна протягом одного року з дати проведення огляду.

Підписуйтесь на наші сторінки у соціальних мережах:

Facebook та Телеграм канал – Безоплатні юристи Херсон

Читайте також: Оформлення довідки про місце проживання: покрокова інструкція

Отримати безоплатну правову або юридичну консультацію фахівців громадської приймальні Благодійної організації «Фонд милосердя та здоров’я» можна за телефонами: +38 (066) 790 90 21 (Telegram, Viber, Signal, WhatsApp) щодня з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 17:00.

Електронна адреса: [email protected]  або чат-бот на сайті.

Задля безпеки та зручності клієнтів особистий прийом у Херсоні проводиться виключно за попереднім записом за номером телефона +38 (095) 805 72 99.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Схожi новини