Як перевірити штрафи від ТЦК

Як перевірити штрафи від ТЦК

Джавеліна БайрактарДжавеліна Байрактар

Українська компанія Binotel презентувала мобільний застосунок під назвою Perevir, який надає користувачам можливість безплатно перевіряти штрафи від територіальних центрів комплектування. За допомогою додатку українці матимуть доступ до даних реєстру Міністерства юстиції (автоматизованої системи виконавчих проваджень – АСВП) та оперативно отримувати сповіщення про нові штрафи.

Основна мета Perevir — спростити процес перевірки та моніторингу штрафів, зробити його максимально зручним та доступним. Компанія підкреслює, що дані в застосунку оновлюються щоденно. Це гарантує користувачам отримання найактуальнішої інформації.

Завантажити Perevir можна в Google Play та App Store.

Підписуйтесь на наші сторінки у соціальних мережах:

Facebook та Телеграм канал – Безоплатні юристи Херсон

Читайте також:  Коли потрібно повторно проходити ВЛК

Отримати безоплатну правову або юридичну консультацію фахівців громадської приймальні Благодійної організації «Фонд милосердя та здоров’я» можна за телефонами: +38 (066) 790 90 21 (Telegram, Viber, Signal, WhatsApp) щодня з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 17:00.

Електронна адреса: [email protected]  або чат-бот на сайті.

Задля безпеки та зручності клієнтів особистий прийом у Херсоні проводиться виключно за попереднім записом за номером телефона  +38 (095) 805 72 99.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Схожi новини