21 тисяча гривень на тверде паливо для прифронтових громад

21 тисяча гривень на тверде паливо для прифронтових громад

Джавеліна БайрактарДжавеліна Байрактар

21 серпня 2024 року Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України та Агентство ООН у справах біженців (УВКБ ООН) підписали Меморандум про підтримку прифронтових громад під час зимового періоду. Цей документ підписали віцепрем’єр-міністр України Ірина Верещук та представниця УВКБ ООН в Україні Кароліна Ліндхольм Біллінг.

Угода передбачає разову виплату в розмірі 21 тисячі гривень для найбільш вразливих домогосподарств, щоб забезпечити їх твердим побутовим паливом на зиму. Допомогу нададуть громадянам у Сумській, Харківській, Херсонській, Луганській, Донецькій, Дніпропетровській, Запорізькій, Миколаївській та Чернігівській областях. Особливу увагу приділятимуть господарствам у межах 10 кілометрів від лінії зіткнення або кордону з РФ.

Загальний бюджет програми – 30 мільйонів доларів. Це дозволить захистити й підтримати тисячі родин у найбільш небезпечних регіонах країни.

Підписуйтесь на наші сторінки у соціальних мережах:

Facebook та Телеграм канал – Безоплатні юристи Херсон

Читайте також: 3 тисячі гривень на місяць: уряд оголосив деталі програми «Національний кешбек»

Отримати безоплатну правову або юридичну консультацію фахівців громадської приймальні Благодійної організації «Фонд милосердя та здоров’я» можна за телефонами: +38 (066) 790 90 21 (Telegram, Viber, Signal, WhatsApp) щодня з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 17:00.

Електронна адреса: [email protected]  або чат-бот на сайті.

Задля безпеки та зручності клієнтів особистий прийом у Херсоні проводиться виключно за попереднім записом за номером телефона +38 (095) 805 72 99.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Схожi новини