Як телефоном подати заяву на відеоідентифікацію

Як телефоном подати заяву на відеоідентифікацію

Джавеліна БайрактарДжавеліна Байрактар

Подати заяву для проходження ідентифікації в режимі відеозв’язку можна через вебпортал електронних послуг Пенсійного фонду України, а також телефоном через Контакт-центр Фонду.

Для цього потрібно:

– Зателефонувати на один із номерів Контакт-центру ПФУ:

0 800 503 753

+ 38 (044) 281 08 70

+ 38 (044) 281 08 71

– Після з’єднання дотриматись озвучених вказівок: із переліку обрати «Питання щодо виплати пенсій та ідентифікації» та натиснути цифру 3 на клавіатурі телефону.

– Відповісти оператору на питання для заповнення заяви, зокрема вказати адресу електронної пошти та номер телефону для зворотного зв’язку від фахівців Фонду.

Після подачі заяви з вами зв’яжеться уповноважений працівник органу Пенсійного фонду, щоб узгодити час та спосіб відеоідентифікації.

Відеоідентифікацію мають провести протягом 30 календарних днів, але не раніше як за 10 робочих днів після звернення.

Нагадаємо, пенсіонери, які стали внутрішньо переміщеними особами до повномасштабної війни, мають пройти фізичну ідентифікацію. Так держава перевіряє, чи людина жива, та чи саме вона отримує гроші. 

Читайте також:  Як записатись на ідентифікацію по відео

Отримати безоплатну правову або юридичну консультацію фахівців громадської приймальні Благодійної організації «Фонд милосердя та здоров’я» можна за телефонами: +38 (066) 790 90 21 (Telegram, Viber, Signal, WhatsApp) щодня з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 17:00.

Електронна адреса: [email protected]  або чат-бот на сайті.

Задля безпеки та зручності клієнтів особистий прийом у Херсоні проводиться виключно за попереднім записом за номером телефона +38 (066) 945 65 60.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Схожi новини