Де пройти курс військового вишколу

Де пройти курс військового вишколу

Джавеліна БайрактарДжавеліна Байрактар

На освітній платформі Prometheus можна пройти курс «База: Сучасна військова підготовка». Він містить ключові знання, орієнтовані на досвід цієї війни. 

Програма охоплює напрями від загальної підготовки й побуту на фронті до видів озброєння, тактичної підготовки та аеророзвідки. А також – основи тактичної медицини й психологічної підготовки.

Курс дає основи військової справи. Він не замінить занять у навчальних центрах, але допоможе засвоїти знання про характеристики зброї, орієнтування, зв’язок, тактичну медицину, виживання в польових умовах.

Курс розробили експерти, які мають бойовий досвід з 2014 року й дотепер. До його створення долучилася команда волонтерів у співпраці з військовими фахівцями, медиками та психологами. 

Курс буде цікавий:

– вперше мобілізованим;

– військовослужбовцям без практичного досвіду;

– військовослужбовцям, які хочуть оновити та доповнити свої знання;

– тим, хто підпадає під мобілізацію.

Він складається з 10 розділів. Їх вивчення займе орієнтовано 13 годин.

Детальніше про «База: Сучасна військова підготовка» читайте за посиланням.

Читайте також: ДНК військового зберігатимуть в особовій справі

Отримати безоплатну правову або юридичну консультацію фахівців громадської приймальні благодійної організації «Фонд милосердя та здоров’я» можна за телефонами: +38 (066) 790 90 21 (Телеграм, Viber, Signal, WhatsApp) щодня з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 17:00.

Електронна адреса: [email protected]  або чат-бот на сайті.

Внутрішньо переміщені особи з Херсонської області в місті Вінниці можуть звернутися за безоплатною правовою допомогою за номерами: +38 (066) 945 65 60 (Viber. Telegram), +38 (050) 535 54 06.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Схожi новини