Для військовозобов’язаних запускають застосунок Резерв+: як у ньому оновити дані — відео

Для військовозобов’язаних запускають застосунок Резерв+: як у ньому оновити дані — відео

Джавеліна БайрактарДжавеліна Байрактар

18 травня 2024 року Міністерство оборони України презентує мобільний застосунок Резерв+. Його розробили, щоб спростити процес оновлення даних військовозобов’язаними, призовниками та резервістами. Цей інструмент дозволить громадянам економити час та мати постійний доступ до актуальної інформації про себе в Єдиному електронному реєстрі військовозобов’язаних «Оберіг».

Основні функції застосунку Резерв+:

  • Оперативне оновлення особистих даних: Користувачі зможуть внести будь-які зміни до інформації про себе.
  • Доступ до інформації з реєстру «Оберіг»: Після оновлення даних у Резерв+, громадяни зможуть переглянути актуальну інформацію про себе, яка зберігається в Реєстрі.
  • QR-код для швидкої ідентифікації: З 18 червня у застосунку буде QR-код, за яким представники влади отримуватимуть інформацію про статус військовозобов’язаного, призовника або резервіста.

Переваги застосунку Резерв+:

  • Зручність: Застосунок доступний для скачування на будь-який смартфон.
  • Економія часу: Завдяки Резерв+ оновлення даних не потребуватиме візиту до Територіального центру комплектування або центру надання адміністративних послуг.
  • Актуальність інформації: Застосунок забезпечує постійний доступ до актуальної інформації з реєстру «Оберіг».

У Міноборони зазначили: якщо громадянин оновлюватиме дані через ТЦК, окрім витягу з Реєстру отримає відповідну відмітку у військовий квиток у вигляді штрих-кода.

Підписуйтесь на наші сторінки у соціальних мережах:

Facebook та Телеграм канал – Безоплатні юристи Херсон

Читайте також: За порушення правил військового обліку штрафуватимуть без протоколу

Отримати безоплатну правову або юридичну консультацію фахівців громадської приймальні Благодійної організації «Фонд милосердя та здоров’я» можна за телефонами: +38 (066) 790 90 21 (Telegram, Viber, Signal, WhatsApp) щодня з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 17:00.

Електронна адреса: [email protected]  або чат-бот на сайті.

Задля безпеки та зручності клієнтів особистий прийом у Херсоні проводиться виключно за попереднім записом за номером телефона +38 (095) 805 72 99.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Схожi новини