<strong>Ощадбанк скасував рішення про ідентифікацію переселенців</strong>

Ощадбанк скасував рішення про ідентифікацію переселенців

Джавеліна БайрактарДжавеліна Байрактар

Фізичну ідентифікацію внутрішньо переміщених осіб в Ощадбанку з 1 вересня скасували. Виплати вимушеним переселенцям збережуть до січня 2024 року.

Про це заявила віцепрем’єр-міністр — міністерка з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук.

Недавно внутрішньо переміщені особи почали отримувати сповіщення від Ощадбанку, що до 1 вересня їм необхідно пройти фізичну ідентифікацію у відділеннях. Це стало предметом обговорення у суспільстві.

Клієнт мав прийти у відділення для підтвердження особи. Але це рішення переглянули. Ірина Верещук запевняє, що людям не потрібно йти до банку для перевірки даних.

Вона зазначила, що виплати внутрішньо переміщеним особам збережуть принаймні до січня 2024 року. А Ощадбанк перестане надсилати такі сповіщення.

Читайте також: Які пільги можуть отримати переселенці

Отримати безоплатну правову або юридичну консультацію фахівців громадської приймальні благодійної організації «Фонд милосердя та здоров’я» можна за телефонами: +38 (066) 790 90 21 (Telegram, Viber, Signal, WhatsApp) щодня з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 17:00.

Електронна адреса: [email protected]  або чат-бот на сайті.

Внутрішньо переміщені особи з Херсонської області в місті Вінниці можуть звернутися за безоплатною правовою допомогою за номерами: +38 (066) 945 65 60 (Viber. Telegram), +38 (050) 535 54 06.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Схожi новини