Переселенцям дадуть житло на п’ять років

Переселенцям дадуть житло на п’ять років

Джавеліна БайрактарДжавеліна Байрактар

Громадське об’єднання «ВПО України» відкрило реєстрацію на участь у програмі з надання безплатного житла для вимушених переселенців терміном до п’яти років.

Приймаються до розгляду заявки сімей, які втратили житло на окупованих територіях, або там, де зараз тривають бойові дії. У майбутньому мешканці зможуть викупити це житло. 

Двокімнатні будинки мають усе необхідне для комфортного проживання родини. Їх надають безоплатно. Сім’я має покривати тільки плату за комунальні послуги та обслуговування території. 

Помешкання розташовані в селі Бузова Бучанського району Київської області. Там є школа, садок, магазини, аптека, пошта, салон краси, спортивні секції для дітей.

Щоб подати запит на надання житла, необхідно заповнити анкету за посиланням  https://cutt.ly/DwvC2Q5X.

Читайте такожЯк отримати п’ять LED-ламп

Отримати безоплатну правову або юридичну консультацію фахівців громадської приймальні Благодійної організації «Фонд милосердя та здоров’я» можна за телефонами: +38 (066) 790 90 21 (Telegram, Viber, Signal, WhatsApp) щодня з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 17:00.

Електронна адреса: [email protected]  або чат-бот на сайті.

Задля безпеки та зручності клієнтів особистий прийом у Херсоні проводиться виключно за попереднім записом за номером телефона +38 (066) 945 65 60.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Схожi новини