Резерв+ і електронна черга: як оновити дані

Резерв+ і електронна черга: як оновити дані

Джавеліна БайрактарДжавеліна Байрактар

В усіх територіальних центрах комплектування та соціальної підтримки України в тестовому режимі запрацювала електронна черга для оновлення даних, повідомляє Міністерство оборони України.

За інформацією оборонного відомства, тепер військовозобов’язаним не потрібно стояти в черзі, щоб оновити свої дані. Достатньо записатися онлайн і прийти в ТЦК у визначений час. 

Записатися до електронної черги військовозобов’язані можуть за посиланням. Необхідно вказати область, місто, ТЦК  та свої контактні дані.

Крім нового сервісу — електронної черги до ТЦК, вже доступний для завантаження на смартфон застосунок Резерв+. У ньому можна оновити дані без візиту до територіального центру комплектування. У цьому додатку з’явиться військово-обліковий документ – аналог документів у «Дії». 

Зазначається, що направлення на військово-лікарську комісію (ВЛК) після оновлення даних в Електронному кабінеті військовозобов’язаного Резерв+ прийде не відразу, а згодом – у разі потреби.

Підписуйтесь на наші сторінки у соціальних мережах:

Facebook та Телеграм канал – Безоплатні юристи Херсон

Читайте також:  Електронна повістка від ТЦК має таку ж силу, як і паперова

Отримати безоплатну правову або юридичну консультацію фахівців громадської приймальні Благодійної організації «Фонд милосердя та здоров’я» можна за телефонами: +38 (066) 790 90 21 (Telegram, Viber, Signal, WhatsApp) щодня з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 17:00.

Електронна адреса: [email protected]  або чат-бот на сайті.

Задля безпеки та зручності клієнтів особистий прийом у Херсоні проводиться виключно за попереднім записом за номером телефона +38 (095) 805 72 99.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Схожi новини